CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, December 21, 2009

Salam sore dari Suroboyo...

Lama siut rasanye aku tak menulis (walaupun takde er lama sangat... hehehehehehhe) i'm away from civilization for a while and indeed it was a good experience for me and do trigger me to write a lots afterward... (wah, duduk nya diIndon kok kenapa Speaking Orang Puteh???)

mintak2 takde lerrr hilang idea dan point2 ceriter yang aku nak tulis lepas nie... nii aku ader kat CC bertemankan air ala-ala 100 plus gitu versi indon brandnye "Mizone" kaler biru tapi rasa cam antibiotik anak aku ngan coklat ala2 snickers versi indon brandnyer "Silver Queen".... beberapa hari aku duduk di pendalaman ni baru kluar town duk kat Hotel ina simpang, Surabaya pulak... balik esok kut flight kul braper ntah... hahahahaha... ni nak kena check balik nie.... hehehehe

4 comments:

Dian Noriza said...

eh kamu kok buat ape sih di kampung gue? hehehe

m.o.x said...

La nggak tau kamu dtgnya dari jawa timur. Hehehe Sebenar nye x habis tulis pun post tuh psl line cam haram, lembab giler. Hehehe...

hazimi said...

kau kat indon ker mox?? dorang tak cucuk cucuk kau dgn buluh ker..

aritu cousin aku nak pi bandung.. dia punya risau ..siap buat kad pengenalan palsu singapura.. konon org sana.. aku gelak kutuk jer kat dia..tapi aku ygtolong buatkan.hehehe

m.o.x said...

selamat sampai dah aku gmee wei... ok laa takde buluh runcing didada aku masa aku balik.. alhamdulillah.. memula pegi tu ader gak terpikir.. tapi sampai sana aku buat rilek ajer lerr.. teringin gak nak buat tanya kat supir aku tuh pasal isu tuh, tapi IShhhh tak berani ahhh... hahahahahah